A béke szigete

Köszönöm az észrevételed és még a mai nap kibővítem a leírást. Ha még máshol is találsz olyan leírást ami nem eggyértelmű annak aki nincs benne, légyszives jelezd nekem. Tehát mindkét talpnál és külön külön masszírozva: a NŐKNÉL SAROKTÓL INDULVA BALRA KELL ELKEZDENI A MASSZÍROZÁST.A MÁSODIK CSAKRÁT JOBBRA KEZDED ÉS A HARMADIKAT MEGINT BALRA. S ÍGY TOVÁBB VÁLTAKOZVA HALADSZ FELFELE. A FÉRFIAKNÁL PEDIG JOBBRA KELL KEZDENI A SAROKTÓL. EGY EGY CSAKRÁT ELÉG 2-3 PERCIG MASSZÍROZNI.  
Egy javaslat a masszírozáshoz. Tedd vagy tegyétek azt kellemessé még azzal, ha gyertyát vagy kellemes illatú füstölőt égettek. Teremtsétek meg arra az időre a nyugalom szigetét, a békés ellazulást. Még jobb ha előtte akinek masszírozol  gyógyteás lábfürdőt áztatást végez. Pl:
  • A CITROMFŰ nyugtató hatású
  • A KAKUKKFŰ immunerősítő
  • A KAMILLAVIRÁG gyulladáscsökkentő
Ezekből készíthetsz természetesen teát is és az illető közben iszogathatja miközben történik a masszírozás. Figyelheti milyen érzéseket kelt benne a különböző csakrák masszírozása. 
szeretettel jani

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérdezz, vagy mondj véleményt, mit szeretnél tudni vagy mit hiányolsz.Használod már a csakramasszázst? Mi a tapasztalatod? Írd meg.
jani